Dan Voiculescu a DEMISIONAT din SENAT! Ce l-a determinat sa ia aceasta decizie

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:02

Luni in plenul Senatului, senatorul Dan Voiculescu a anuntat ca demisioneaza din functie, acesta lucru avand loc la doar o saptamana dupa ce depusese juramanatul ca senator.

Gestul a fost motivat prin faptul ca in ultima perioada au existat "speculatii" cu privire la faptul ca imunitatea parlamentara ar impiedica "actul de justitie" in cazul dosarului sau. Dan Voiculescu este inculpat in procesul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), care va fi reluat in 31 ianuarie de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie.

 

Demisia sa determina mutarea procesului sau de la instanta suprema, competenta sa judece parlamentari, la Tribunalul Bucuresti.

Nu este prima data cand Dan Voiculescu a recurs la acest gest, el facand un gest similar la finalul legislaturii trecute.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Dan Voiculescu a castigat in urma alagerilor din 9 decembrie 2012 un mandat de senator in Colegiul

8 din circumscriptia 42 Bucuresti.

 

Sursa: Mediafax