TAXA PE CAINI, o noua gaselnita a edililor din Timisoara VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 05 nov 2020, 11:25

Edilul Timisoarei urmeaza sa propuna Consiliului Local introducerea taxei pe caine in urmatoarea sedinta de plen de luna viitoare. Cu banii obtinuti, primarul vrea sa infiinteze adaposturi pentru cainii fara stapan.

Acest lucru i-a revoltat pe unii iubitori de animale, in special pe cei pensionari care sustin ca taxa este foarte mare.
Faceti cunostinta cu Aris, un Pudel argintiu cochet si jucaus. A castigat o multime de medalii, fiind preferatul juriului mai ales la concursurile de frumusete canina. Nu e de mirare ca stapanul lui isi doreste pui.

Primarul Timisoarei s-a gandit ca daca va impune o taxa pe caine, ii va constange indirect pe stapani sa-si sterilizeze animalele.
Astfel, numarul cainilor abandonati pe strazi va fi in scadere. Din pacate, medicii veterinari spun ca oricat de buna ar fi ideea primarului, proiectul este aproape irealizabil. Nu exista o baza de date care sa centralizeze numarul cetatenilor care detin caini. O solutie mai viabila ar fi sterliziarea cainilor maidanezi. Numarul acestora este de aproximativ 8000 numai in Timisoara.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.