CRIMINALUL DE LA PERLA isi asteapta sentinta VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 05 nov 2020, 10:55

Gheorghe Vladan, fost politist, se afla in arest preventiv din aprilie anul trecut. De la bun inceput, procurorii nu au luat in calcul decat o singura forma de pedeapsa: arestul pe viata.

3 minute si 27 de secunde! De atat a avut nevoie barbatul in varsta de 53 de ani, pentru a-si ucide sotia si o alta angajata a coaforului. Politistii spun ca in momentul atacului, omul era baut si sedat cu antidepresive. Era gelos pe sotie si suparat ca ea ii ceruse divortul. Pornise atunci in cautarea razbunarii.

A intrat peste sotia lui, in coaforul de la Perla, unde au inceput sa se certe.
Prietena ei, casiera, a incercat sa-i ia apararea. Atat i-a trebuit sotului gelos! Orbit de furie, a scos pistolul si a deschis focul fara sa il mai intereseze pe cine nimereste. Prima cazuta sub ploaia de gloante a fost chiar sotia. Au urmat alte 6 persoane, angajati, dar si clienti. A ucis-o si pe casiera, in care si-a descarcat ultimele 2 gloante.

Gheorghe Vladan obtinuse permisul de port arma in iunie 2010, insa pana in momentul atacului, legislatia se mai schimbase.
Barbatul ar fi trebuit sa aiba o re-evaluare psihologica si o fisa medicala reactualizata. In felul acesta, s-ar fi constatat ca sufera de despresie majora si urma tratamente care nu-i permite detinerea unei arme de foc.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.