DEZVALUIRI SOCANTE despre viata lui Whitney Houston facute de mama ei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 05 nov 2020, 10:10

In apropierea primei comemorari de la moartea cantaretei Whitney Houston, mama acesteia este inca traumatizata, intrebandu-se, in cartea de memorii pe care urmeaza sa o lanseze, daca nu ar fi putut face ceva ca sa o salveze, si dezvaluind ce descoperiri facute in casa cantaretei au inspaimantat-o.

 Cissy Houston a povestit in repetate randuri cum a obligat-o pe Whitney sa se interneze la reabilitare dupa ce a descoperit ca locuinta artistei devenise un ascunzis pentru droguri, scrie Daily Mail.

In memoriile ei, "Remembering Whitney" ("Amintindu-mi de Whitney"), Cissy recunoaste legatura cu fiica sa: "A inceput sa se duca la petreceri si nu prea stia cum sa se opreasca. Obisnuiam sa ma intreb ce facea noaptea, unde era."

Potrivit unui fragment obtinut de revista People din aceasta carte, care urmeaza sa fie lansata in Statele Unite pe 31 ianuarie, mama lui Whitney Houston, in varsta de 79 de ani, se intreaba in continuare: "As fi putut s-o salvez?"
De asemenea, intr-un interviu acordat realizatoarei TV Oprah Winfrey, care va fi difuzat luni, Cissy dezvaluie felul in care a aflat de moartea fiicei sale. Fiul ei, Gary, a sunat-o ca sa-i dea cumplita veste ca Whitney fusese gasita moarta intr-un hotel din Los Angeles.

"Ma enervasem pentru ca nu-mi spunea nimic. Tipa. Spunea 'Nippy, Nippy'. (n.r. cainele familiei) Am intrebat: 'Ce a patit?'", povesteste mama artistei.
"A murit?", l-a intrebat Cissy la telefon pe fiul ei, acesta raspunzand: "Da, mami, a murit". "Si nu-mi amintesc prea multe dupa asta", a adaugat Cissy.

In fragmentul din cartea de memorii obtinut de revista People, aceasta mai spune: "Sunt furioasa ca a murit singura, in conditiile acelea."
In acelasi timp, Cissy precizeaza ca nu il invinovateste pe fostul sot al fiicei sale pentru problema ei cu drogurile: "Dau vina pe el pentru felul in care o trata, dar nu pentru problemele ei cu drogurile. Nu i-a fost de niciun ajutor."
Intr-o serie de dezvaluiri publicate de The Sun, mama actritei povesteste cum a ajuns sa descopere toate semnele care prevesteau declinul starului. Prima oara cand si-a dat seama ca fata ei avea probleme a fost in 2005, cand a sosit neanuntata in casa din Atlanta pe care Whitney o impartea cu sotul ei, cantaretul Bobby Brown si
cu fiica celor doi, Bobbi Kristina.

Locuinta in valoare de milioane de dolari era murdara, dar pentru Cissy cel mai mare soc a fost cand a vazut "ochi mari care se holbau si fete bizare" pictate cu spray pe pereti si pe usa.
Descoperirile au continuat in alta camera, unde Cissy a vazut ca dintr-o fotografie mare de familie, inramata, fusese taiat capul lui Whitney. "Ochi malefici holbandu-se ca o amenintare.
Cine ar face un asemenea lucru? Parea o nebunie. A fost mai mult decat deranjant sa vad fata fetei mele taiata asa. A fost infricosator", si-a amintit Cissy.
In memoriile sale, mama cantaretei isi aminteste ca, inainte sa fie internata la dezintoxicare, Whitney arata de parca era drogata, spunand ca era imposibil sa o recunoasca pe vedeta internationala cu atatea premii Grammy si aprecieri pentru cariera de actrita.

Cantareata nu a acceptat sa inceapa un program de reabilitare, asa ca Cissy a revenit la locuinta ei cu un ordin judecatoresc, doi agenti de politie si cu o petitie
semnata de opt oameni si un doctor care o vazuse pe Whitney in ultimele 48 de ore. Potrivit mamei sale, cantareata tremura cand Cissy i-a spus ca o duceau la dezintoxicare.

Whitney Houston a fost gasita moarta, la varsta de 48 de ani, in cada camerei sale de hotel din Beverly Hills, pe 11 februarie, cu o zi inainte de decernarea premiilor Grammy. In raportul medico-legal a fost consemnat faptul ca artista a murit prin inec accidental, la producerea decesului contribuind consumul de cocaina si problemele sale cardiace. Artista americana s-a confruntat multi ani cu dependenta de cocaina si alte droguri.( sursa Mediafax)