Cetateni, contrariati: Ce cauta o bariera in mijlocul strazii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 13:25

Azi dimineata, baietelul in varsta de 6 ani a fost nevoit sa dea piept cu frigul si fulgii mari de zapada. A pornit spre spital, pe jos. Si nu pentru ca n-ar fi avut masina.

 Locatarii celor doua imobile de pe strada Hambarului spun ca bariera ar fi fost amplasata abuziv de societatea imobiliara din zona. Segmentul de drum inchis reprezinta calea de acces catre locuintele lor si catre liceul Sfantul Pantelimon, motiv pentru care oamenii nu inteleg de ce n-au voie sa treaca si cu masinile.

Disperati, oamenii ne-au cerut ajutorul si impreuna am cautat o explicatie la societatea imobiliara.
Reprezentantii firmei imobiliare precum si cei ai primariei sectorului doi, sustin ca strada Hambarului se termina fix in locul in care a fost montata bariera.
Restul....este proprietate privata. Oamenii parasec sediul societii cu promisiunea ca bariera li se va ridica de acum inainte.

Surprinsi de ce le-au auzit urechile, locatarii si-au luat inima in dinti si s-au urcat repede la volan.


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.