Lavinia Milosovici si-a "minunea" la WOWbiz! Uite cat de fericita este alaturi de Mihai Cosmin, fiul ei!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 05 nov 2020, 08:05

Lavinia Milosovici este in culmea fericirii dupa ce a nascut un baietel perfect sanatos. Fosta gimnasta a trecut printr-o drama cand fiica ei s-a nascut cu probleme si a murit, dar acum simte ca viata ei s-a implinit.

Mihai Cosmin este micutul care a adus lumina si fericirea in casa fostei campioane. "E soarele nostru. Camera lui se va umple de jucarele atunci cand o sa mai creasca. Imi era dor de aceste clipe si ii multumim Lui Dumnezeu ca il avem in familia noastra pentru ca ni l-am dorit din tot sufletul. Maria Olaru va fi nasa noastra de botez si cu inca un prieten de familie."

, a spus Lavinia.

 

mediat dupa ce Kanal D a aratat drama prin care a trecut fosta campioana la gimnastica, Lavinia a primit mai multe mesaje si telefoane de incurajare de la fostii colegi. "Am primit mesaje si telefoane de la domnul Bellu, dar si de la doamna Bitang si de la o multime de oameni din gimnastica romaneasca", a spus Lavinia la WOWbiz.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Vezi  pe WOWbiz.ro!