Drama sfasietoare a Lilei! "Traiesc din mila altora!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:03

Mirela Stoian, cunoscuta publicului ca "Lila" din Vacanta Mare, trece prin momente extrem de grele. Este somera de cinci ani si nimeni nu vrea sa o angajeze.

Chiar personajul pe care l-a intruchipat i-a creat o serie de probleme si nu a putut avea contracte in media sau in lumea teatrului. 

 

"Nu imi este dor de personajul Lila. Si din cauza, dar si datorita personajului am avut diverse experiente. M-am bucurat de celebritate, dar si de "greutatea" acestui nume. Am fost la o sedinta cu parintii si multi se uitau mirati la mine.

Credeau ca nu stiu sa vorbesc articulat si ca sunt precum personajul. Daca nu mi-am gasit de munca in ultimii cinci ani este si faptul ca lumea m-a vazut ca pe acest personaj", a spus Mirela despre personajul care i-a creat o "a doua identitate".

 

Singura dezamagire pe care a simtit-o a fost aceea ca liderul grupului, Mugur Mihaescu, nu a sunat-o niciodata sa ii explice de ce s-a destramat Vacanta Mare.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Vezi un VIDEO cutremurator!

 

Taguri: