IMAGINI CUTREMURATOARE! Un copil "zboara" pe pe geam la impactul masinii cu un tir

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 05 nov 2020, 06:50

In masina de teren pe care o vedeti in imagini se afla o familie intreaga. La un moment dat, MASINA derapeaza si intra pe contrasens. In viteza se rasuceste si este acrosat de un tir care circula regulamentar din sens opus.

Priviti cum spatele masinii de teren este pur si simplu spulberat de tir iar copilasul aflat pe bancheta ajunge pe sosea in fata altui autocamion. Cat noroc a putut sa aiba biata fetita! A fost ocolita de mastodontul care se apropia cu viteza. Si asta nu a fost tot, in timp ce copila incerca sa se ridice de pe caldaram un alt camion a trecut pe langa ea. 

Socat tatal fetitei a iesit in graba din masina avariata si a luat-o in brate chiar din fata unui tir care se apropia.
Speriata si mama copilei a coborat din masina si a adunat lucrurile imprastiate pe sosea.Culmea este ca femeia se afla alaturi de micuta, pe bancheta din spate a masinii in momentul producerii accidentului si cu toate acestea a reactionat destul de tarziu.

Micuta a scapat miraculos..... doar cu cateva zgarieturi si cu o sperietura zdravana. In urma anchetei s-a descoperit ca fetita, in varsta de un an, nu statea intr-un scaun special pentru copii si de aceea a "zburat" din masina in momentul impactului. 





 

Taguri: