Claudia (ex Sexxy): "Am suferit enorm dupa despartirea de iubit" - Afla ce nu a functionat in relatie ei!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:04

Claudia Patrascanu s-a despartit de iubitul ei dupa o relatie de 3 ani.

Bruneta recunoaste ca a suferit enorm din cauza rupturii si spune ca distanta a omorat iubirea dintre cei doi. Artista afirma ca iubitul ei turc avea alte asteptari de la viata si pana la urma planurile care nu mai erau comune i-au facut sa puna capat relatiei. 

 

"Nu sunt nici prima nici ultima care s-a despartit de iubit. Este clar ca atunci cand iubesti nu ai cum sa nu suferi, am suferit si nu-mi este rusine sa recunosc, l-am iubit pe acel om cu care am stat 3 ani.

Si el a suferit cu siguranta, pentru ca ne-am iubit. Au existat anumite lucruri care au dus la despartire. Primii doi ani au fost minunati, iar in ultimul an lucrurile s-au racit intre noi. A stat mai mult plecat prin Africa, au intervenit discutii si cred ca este vorba de faptul ca avem culturi diferite. Asta s-a vazut in timp, nu in primii doi ani. Distanta ne-a omorat, ne certam destul de des, intervenise si monotonia.
Era si gelos. El s-a purtat foarte frumos, nu am ce sa ii reprosez. Acum vorbim, am ramas prieteni si lucrurile merg mai bine acum. Nu-l mai iubesc, a trecut, nu mai simt absolut nimic si il respect foarte mult",
a povestit Claudia la WOWbiz.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.