PROGNOZA METEO: Se va raci in cea mai mare parte a tarii! Cum va fi vremea JOI si VINERI in Bucuresti si in tara

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:04

Joi, temperaturile vor fi mai ridicate decat mediile climatologice ale datei in special in jumatatea sudica a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 11 grade, in timp ce minimele se vor situa, in general, intre -8 si 2 grade, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit Mediafax.

Incepand din orele amiezei se va innora treptat dinspre sud urmand sa cuprinda cea mai mare parte a tarii. In jumatatea de sud a Munteniei, si in Dobrogeavor cadea precipitatii sub forma de ploaie. In sudul Banatului, nordului Olteniei si al Munteniei vor fi precipitatii mixte, iar in restul teritoriului vor fi lapovite si ninsori, cu precadere in a doua parte a tarii. 

 

Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate in regiunile sudice si sud-estice, dar si in zona montana.

De asemenea pe arii restranse se va semnala polei. Vantul va avea intensificari, in cursul zilei in sudul Banatului, Oltenia si Muntenia, in timp ce noaptea mai ales in sud-estul tarii si la munte.

 

BUCURESTI

Vremea se mentine calda pentru aceasta perioada a anului. Seara si noaptea va ploua, moderat cantitativ, iar spre dimineata vor fi conditii de precipitatii mixte. Temperatura maxima va fi de 7...

8 grade, iar minima va fi in jur de 0 grade.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

VINERI

Vremea se va raci in cea mai mare parte a tarii sI va fi geroasa noaptea in Moldova si estul Transilvaniei.

Cerul va fi mai mult noros si temporar va ninge in Moldova, centrul si estul Muntenie, Dobrogea si in zona Carpatilor Orientali. In restul regiunilor precipitatiile vor fi predominant sub forma de ninsoare, dar pe arii restanse. In Delta Dunarii si pe litoral, in primele ore vor fi precipitatii mixte si izolat polei. Vantul va prezenta intensificari indeosebi in sud-estul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -6  si 4 grade, iar minimele intre -12 si -4 grade, mai scazute in depresiuni si usor mai rdicate in regiunile vestice si sud-vestice, dar si pe litoral.

 

Sursa: Mediafax