UNICUL CAZ IN LUME: Dupa ce a nascut, o tanara de 27 de ani a ajuns sa arate ca o BUNICA. Cum a fost posibil asa ceva! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:04

Viata unei chinezoaice pe nume Wu s-a schimbat complet dupa ce a nascut. La inceput tanara in varsta de 27 de ani nu a acordat prea mare importanta felului cum arata pentru ca a pus-o pe seama nasterii. Insa dupa cateva luni, ea a observat ca pielea a inceput sa i se lase.

 Infatisarea ei s-a schimbat atat de mult incat la 27 de ani ajunsese sa arate ca o femeie de varsta a treia. Wu a povestit tot ce i se intampla unei televiziuni din China, iar povestea ei parea incredibila asa ca mai multi medici au consultat-o si verdictul a fost unul socant: tanara sufera de o boala foarte rara care face ca pielea ei sa se intinda, atarnadu-i. Boala se numeste anetoderma si ea este UNICUL CAZ IN LUME.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.