Hotii s-au reprofilat! Fura haine de firma din campusurile studentesti VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:06

La prima vedere ai zice ca imaginile sunt surprinse intr-un magazin. Nici vorba - se intampla in campusul studentesc.

 Dornici sa fie "fashion", dar fara sa ii coste ceva, cei doi tineri ai strazii au confundat umerasele din magazinele de haine cu sarma de rufe, unde studentii isi intind hainele proaspat spalate. In mai putin de o ora, hotii s-au innoit din cap pana-n picioare.

Priviti cum hotii profita de neatentia portarului si se strecoara in camin impreuna cu studentiI. Usa este larg deschisa, mai ceva ca la marile centre comerciale.
Intra linistiti si urca la etaj. Cand vad oferta intinsa la uscat, tinerii nu stiu ce sa aleaga mai repede. Pe fiecare palier, au acelasi "mod de operare": actioneaza abia in momentul in care coridoarele raman pustii.

Priviti cu cata nonsalanta ia tanarul adidasii si intra cu ei in baie. Probabil, ca sa-i probeze. Culmea ca nu ii sunt buni si totusi ii ia.

Amicul lui nu se lasa mai prejos.
Gaseste si el o pereche de pantofi sport, de firma evident, si intra in… cabina de proba.

Hotii au gusturi rafinate, nu gluma! Baietii aleg doar vestimentatie de firma. Priviti cum se uita atent la haine, le studiaza eticheta si abia apoi fac selectia. Conteaza modelul, culoarea, dar mai ales marca.

Fara sa le pese ca ar putea fi observati, tinerii aleg hainele rabdatori...Priviti cum lasa in urma tricouri sau pantaloni scurti care nu sunt pe placul lor.


Partida de shopping gratuita a fost surprinsa de camerele de supraveghere amplasate in campus. Politistilor nu le-a fost greu sa-i recunoasa pe hoti. Erau mult prea imbracati pentru vremea calduta de afara.

Hotii nu au furat haine doar pentru propria garderoba, ci si ca sa si vanda.. Acum risca sa ajunga dupa gratii.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.