BUSTY HEART a facut RAVAGII printre admiratori cand a aterizat pe aeroportul din Bucuresti VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:06

Nici n-a ajuns bine pe aeroport, ca femeie cu sani uriasi a fost asaltata de cei care doreau sa ii faca o fotografie.

 Fiecare din ei a vrut sa ramana cu o amintire, asa ca si-a scos aparatul foto si a imortalizat momentul. Indrazneata din fire, o femeie a tinut mortis sa ii atinga sanii americancei si a spus ca sunt siliconati spre deosebire de ai ei. Un alt admirator al lui Busty de pe aeroport a spus ca e numai buna si a intrebat-o daca nu sunt prea grei. 

Invitata speciala este nimeni alta decat Susan Robin Sikes, alias “Busty Heart”, femeia care distruge pepeni, joaca baseball si sparge cutii de bere cu sanii.


Femeia in varsta de 51 de ani, participanta a show-ului de senzatie “America’s got talent”, se va supune unui test suprem. Dupa ce a reusit sa sparga cu sanii placi de fainta, cutii de bere, pepeni, Busty va incerca sa-si depaseasca limitele distrugand un autoturism. Incepand cu ora 22.30, la Kanal D, veti afla daca va reusi sa faca fata acestei provocari.

“In aceasta seara, la WOWBiz, o masina va avea un accident, in direct! Sper ca proprietarul masinii sa aiba asigurare.
Ceea ce veti vedea va fi de-a dreptul WOW!”, ne-a declarat Susan Robin Sikes.

Nu ratati, luni, 21 ianuarie, incepand cu ora 22.30, o editie incendiara “WOWBiz”, prezentata de Andreea Mantea si Madalin Ionescu, la Kanal D.