Johnny Depp, PUS INTR-O IPOSTAZA JENANTA. Afla pentru cine l-a parasit iubita!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 nov 2020, 23:10

Este unul dintre cei mai sexy barbati de pe planeta, dar si unul dintre actori cel mai bine platiti de la Hollywood!

Cu toate astea, situatiile jenante nu l-au ocolit pe actor. Johnny Depp este din nou un barbat singur dupa ce iubita lui, Amber Heard, l-a parasit pentru o femeie. At auzit bine, caci Amber este bisexuala.

In varsta de 26 de ani, actrita Amber Heard l-a parasit pe celebrul Johnny Depp dupa sapte luni de relatie. Gurile rele spun ca mult mai anara iubita a starului din "Piratii din Caraibe" se saturase de toanele actorului.
A incheiat brusc relatia cu acesta, dupa care s-a consolat rapid in bratele lui Marie de Villepin, o blonda focoasa, fotomodel de profesie si fiica fostului prim ministru al Frantei, Dominique de Villepin.

Surse din anturajul lui Johnny Depp au declarat ca despartirea a fost un soc pentru actor care avea planuri serioase cu Amber Heard. Se zvonise chiar si de o eventuala casatorie intre cei doi." Era foarte indragostit de Amber!", a declarat unul dintre prietenii lui.
" Pareau fericit impreuna si chiar au discutat despre casatorie si copiii", a adaugat aceeasi sursa.

Johnny Depp alaturi de Amber Heard 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.