CUTREMURATOR! O fetita diagnosticata cu entorsa A MURIT pe masa de operatie VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 11:15

Cand vor fi gata rapoartele finale in acest caz revoltator, colegiul medicilor va decide daca vreun medic este sau nu vinovat de moartea fetitei.

Drama familiei fetitei a inceput cand copila a cazut pe gheata. Parintii au dus-o imediat la medic, la spitalul din Nasaud. Asa a ajuns fetita la spitalul din Bistrita. Aici filmul dramei se complica! Cei de la spitalul din Nasaud spun ca medicii de la Bistrita ar fi trimis-o acasa si le-ar fi spus parintilor sa-i administreze medicamente pentru durere si sa-i puna comprese reci.

Conducerea spitalului din Bistrita spune, insa, ca nu a fost asa.
Fetita ar fi fost trimisa din nou la Nasaud, la spital. Cert este ca micuta a ajuns acasa. Intre timp, insa, situatia fetitei se complica, iar mama si tatal ei au dus-o iar la spitalul din Nasaud, unde i-ar fi fost pus piciorul in ghips. Dar trecusera deja cateva zile, iar copila avea o suprainfectie.

Cum de s-a ajuns la o asemenea tragedie? Chiar niciun medic nu si-a dat seama de infectia de la picior? Cert este ca, ingrijorati, parintii si-au dus, intr-un final, copilul la spitalul din Cluj-Napoca.
Pentru micuta de numai 4 ani a fost, insa, mult prea tarziu. Copila nevinovata s-a stins pe masa de operatie. Politia bistriteana a inceput o ancheta. Important e, insa, rezultatul necropsiei, cel care poate face lumina in acest caz.

 

Taguri: