EXECUTAT SILIT pentru o masina de spalat VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 aug 2021, 03:45

S-au bucurat degeaba! N-aveau sa stie ca masina de spalat de 900 de lei le va aduce tot atatea necazuri.

Povestea a inceput in urma cu opt ani cand familia Ionescu a cumparat-o in rate de la un magazin de electrocasnice. Oamenii, de buna credinta au platit luna de luna ratele si au pastrat fiecare chitanta. Ba, mai mult, cand au facut rost de bani s-au decis sa plateasca intreaga datorie si sa inchida cardul.

Omul a stat linistit vreme de sase ani, convins ca a scapat de datorii.
Bucuria s-a tranformat in cosmar in urma cu doua saptamani, cand avea sa afle ca e din nou bun de plata! Pentru aceeasi masina de spalat mai are de platit 1800 de lei. Si asta nu a fost tot. La cateva zile distanta omul nostru a mai primit o instiintare.

Cu chitantele in mana si contul inchis, barbatul nu intelege de ce e bun de plata. A facut carare pana la banca, dar nu reusit sa afle de ce este executat silit.
I s-a transmis ca de contul sau se ocupa o firma de recuperari creante. Ghinionistul a sunat si la firma de recuperari creante si a cerut socoteala. A aflat ca este tot vina lui! Angajatii firmei de recuperare nu au stat prea mult la discutii si i-au facut calculul: de-a lungul celor 6 ani s-au aculumat pe card datorii de 1.800 de lei.

Barbatul e disperat pentru ca nu are de unde sa-si plateasca datoria.
Este ca si cum ar cumpara cu banii jos alte doua masini de spalat. E hotarat sa faca plangere la OPC si la politie. Cat priveste executarea silita, singurul bun din casa cumparat pe numele sau este tot masina de spalat.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.