Cristian Cioaca, DECLARATII SOCANTE. Afla unde le-a spus anchetatorilor sa o caute pe Elodia Ghinescu VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:07

Politistul Cristian Cioaca surprinde presa din nou cu declaratii socante.

Acuzat de uciderea sotiei sale, Cristian Cioaca sustine in continuare ca sotia lui se afla inca in viata, sfatuindu-i pe anchetatori sa o caute pe Elodia Ghinescu la manastiri sau prin schituri. Politistul este convins ca sotia lui ar suferi de amnezie, iar in felul acesta s-a putut retrage din viata pe care a dus-o pana in momentul disparitiei.

Declaratiile lui surprind cu atat mai mult, cu cat Elodia Ghinescu a fost declarata decedata, iar Cristian Cioaca a avut chiar de castigat de urma acestui fapt.
Devenind vaduv, intreaga avere a avocatei i-a revenit politistului si lui Patrik, fiul lui si al Elodiei Ghinescu.

Avocatul Florentin Sorescu, primul aparator al lui Cristian Cioaca a declarat pentru “ Drept la tinta ”: “ Poate ca este convingerea lui personala ”. De asemenea, avocatul a adaugat ca acest lucru ar putea fi o strategie de aparare din partea lui Cristian Cioaca.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.