SOCANT! Baietelul I-A MURIT IN BRATE dupa ce ambulanta pe care a chemat-o a ajuns mult prea tarziu

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 03:40

O mama sustine ca fiul i-a murit in brate din cauza faptului ca ambulanta pe care a chemat-o a ajuns la fata locului abia in 30 de minute de la apel.

Mai mult, ea considera ca doctorii la care a fost de-a lungul timpului cu baietelul ei nu i-au pus un diagnostic corect si, astfel, cel mic nu a putut urma un tratament care sa-i salveze viata.

"A iesit din baie si a cerut insistent inhalatorul. Dupa ce i l-am dat insa mi-a spus ca o sa moara si imediat a lesinat. Am incercat sa il resuscitez insa degeaba", spune mama indurerata.


Ea a adaugat ca a sunat de doua ori la ambulanta si a mentionat ca este o urgenta. Masina nu a ajuns decat peste jumatate de ora, cand deja era prea tarziu.

Baietelul era programat pentru o consultatie amanuntita la un spital peste cateva saptamani.
Vazand ca starea lui se inrautateste, femeia spune ca i-a implorat pe doctori ca aceasta sa se desfasoare cat mai curand, insa medicii nu au dorit sa schimbe data.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.