Gina Pistol, DEZVALUIRI despre DESPARTIREA de IUBITUL ei, Mihai Radut

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:08

Gina Pistol a marturisit in exclusivitate pentru WOWBiz adevaratele motive pentru care s-a despartit de Mihai Radut.

 Sexoasa Gina Pistol este din nou singura si de data aceasta nu se mai intoarce la iubitul ei fotbalist, Mihai Radut asa cum a facut in decembrie cand s-a impacat cu el dupa o discutie mai aprinsa. Dupa acest episod, Gina si Mihai au plecat intr-o vacanta exotica in Thailanda unde s-au impacat.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/gina2-b69590afe6903d758aa58a9521a7f100.jpg" Eu am realizat ca exista o diferenta de noua ani intre noi care conteaza si se vede si asta nu neaparat fizic.
Din Thailanda totul s-a spulberat si NU A FOST VORBA DE O ALTA FEMEIE, EL NU M-A INSELAT NICIODATA. NU ACESTA A FOST MOTIVUL. Cu mama lui m-am inteles intotdeauna foarte bine intotdeauna, la fel si cu tatal lui. Sunt niste parinti misto, tineri, faini. Eu stiam ca sunt matura. El isi dorea o familie, copii insa eu am simtit altceva. Am tinut foarte mult cu casa, eu nu ies in cluburi, in cafenele.
Fac curat in casa si imi place sa fie si barbatul de langa mine ingrijit, a spus Gina."

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.