Viorica de la Clejani nu se mai opreste din plans din cauza lui Ionita: "Nu imi imaginam ca o sa-l vad asa"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:08

Viorica de la Clejani a plans in direct la WOWBiz din cauza lui Ionita, sotul ei.

 Ionita de la Clejani a fost operat astazi de urgenta, iar Viorica este foarte suparata incat plange incontinuu:  "Ionita nu vorbeste despre durerile lui, despre ce are pe suflet, el intotdeauna a fost stalpul familiei. Nimeni nu stia ca are vreo problema. E prima oara cand il vedem asa. E o durere imensa." 
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/ionita-7e85c99508ae49ab4ab0a60b65036b98.jpgIonita a fost operat la ochi, iar Viorica e foarte ingrijorata. " Medicii au fost foarte draguti cu noi.
Au spus ca a venit la timp. Noi cateodata il mai suparam si ma simt vinovata. Pe el nu se prea ingrijeste si nu ma simt bine. Sunt speriata si nu l-am vazut niciodata asa, era un om echilibrat." 

Viorica povesteste ca Ionita s-a neglijat mereu."
A fost la un control la ochi, i-a dat niste picaturi acum ceva timp, insa apoi s-a neglijat si azi medicii au hotarat sa il opereze de urgenta." 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/ionita2-d72601257946f3f30ea6ce9a1861072c.jpgIonita si-a gasit puterea si a coborat din camera cu ochiul pansat si a rugat-o pe Viorica sa nu mai planga si sa nu se ingrijoreze: Sanatatea e cel mai de pret lucru.  "Nu neglijati acest lucru. Eu nu am dat importanta si azi am ajuns la operatie. Pentru mine nu e niciun risc si operatia a fost reusita."