CLIPE DE COSMAR pentru Bianca Brad! Iubitul ei, ACUZAT DE TERORISM VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 nov 2020, 19:05

Iubitul fostei prezentatoare TV si tatal copilului acesteia este acuzat de terrorism de catre statul american.

In urma cu cinci ani, fosta prezentatoare TV avea sa traiasca drama vietii ei, primul copil a decedat inainte sa fie nascut. Vedeta a fost atunci profund afectata. Timpul a trecut si lucrurile s-au asezat la un moment dat. Bianca Brad si Aurel Fratila au impreuna un copil. Cei doi au dus o viata luxoasa, dar extrem de discreta in Bucuresti. Cuplul nu a fost ferit de-a lungul timpului de necazuri.
Acum, iata ca o alta veste ii zdruncina universul Biancai Brad. Tatal copilului ei a fost arestat si extradat in Statele Unite ale Americii.

Iar asta nu e tot, caci, motivul extradarii lui este unul greu de imaginat. Potrivit unor surse citate de wowbiz.ro, Aurel Fratila este anchetat de americani pentru ca ar fi aprovizionat Iranul cu echipamente militare. Purtatorul de cuvant al Serviciului Roman de Informatii ne-a declarat ca Aurel Fratila a intrat in vizorul autoritatilor americane inca din anul 2006.


Autoritatilor judiciare din Stele Unite ar fi descoperit ca romanul avea legaturi cu un general de aviatie iranian de rang foarte inalt, Jamshid Ghassemi, arestat in noiembrie 2006 in Bangkok, Thailanda, pentru conspiratie impotriva SUA. Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au respins cererea de extradare formulata de americani acum aproape 7 ani.

Mai mult, in perioada 2006- 2007, Fratila ar fi fost si in vizorul procurorilor romani de la DIICOT, dar ulterior a fost scos de sub urmarire penala.
El a fost cercetat pentru infractiuni la legea sigurantei nationale fiindca ar fi folosit informatii clasificate. Conactat telefonic, Victor Enescu, avocatul lui Aurel Fratila, nici nu ia in calcul extradarea clientului sau.