Sute de kilograme de DROGURI, CAPTURATE de poltistii DIICOT in portul ConstantaVIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:08

Procurorii DIICOT au cerut Tribunalului Capitalei arestarea a doi traficanti de cocaina, detinuti in Italia, pentru ca ar fi pus la cale transporturi de cateva sute de kilograme de droguri pe filiera America de Sud - Europa de Vest, via Constanta.

Anchetatorii spun ca din retea traficantilor faceau parte columbieni, bulgari, italieni, dar si romani. Cu totii sunt cunoscuti ca fiind extrem de violenti. Gruparea era condusa de catre doi lideri. Unul dintre ei este Evelin Banev Nikolov, zis Brendo, specializat in traficul de cocaina. El este suspectat de mai multe crime in Bulgaria.

Planul traficantilor era unul foarte bine pus la punct! Drogurile procurate din America de Sud erau introduse in Europa prin Portul Constanta.
Stupefiantele erau transportate pe apa pana in Romania, de unde luau drumul catre Europa de Vest. In luna aprilie, autoritatile romane au confiscat aproximativ 50 de kilograme de cocaina in portul Constanta, marfa ce valoreaza pe piata neagra in jur de 6 milioane de euro. Cantitatea a fost adusa de reteaua destructurata acum de DIICOT.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.