CINE E MAI FOTOGENICA? Simona Patruleasa, PICTORIAL INEDIT alaturi de fiica sa VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:09

Simona Patruleasa se declara cea mai fericita mamica din lume!

De cand s-a nascut Ingrid, prezentatoarea Stirilor Kanal D radiaza. Ar fi in stare sa-si pazeasca fetita si cand doarme, asa de mult o iubeste. Ar face orice sacrificiu ca sa stea impreuna cu micuta ei. A refuzat din start ajutorul unei bone si se vede cu ochiul liber ca intre ele este o legatura puternica mama – fiica. Simona Patruleasa isi ia fiica peste tot. A acceptat pana si provocarea de a face o sedinta foto impreuna cu Ingrid.


La numai un an si trei luni, micuta Ingrid s-a comportat ca un adevarat manechin. Fetele s-au simtit minunat la sedinta foto. Ambele, mama si fiica, au imbracat tinute spectaculoase. Simona Patruleasa a imbracat rochii si costume care i-au pus in evidenta formele. Intrebata daca ar accepta sa pozeze in pictoriale indraznete, vedeta Kanal D a marturisit ca nu ar face acest lucru deoarece nu are motivatia necesara.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.