Lavinia Milosovici A NASCUT un baietel perfect sanatos! Transmite-i un mesaj fostei gimnaste

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:09

Fosta gimnasta Lavinia Milosovici a adus astazi pe lume un baietel la Maternitatea Odobescu a Spitalului Municipal din Timisoara.

Potrivit WOW biz .ro, Nasterea a avut loc prin cezariana, iar interventia a decurs perfect, si mama, si copilul simtindu-se bine.

Bebelusul a avut 3,150 kg la nastere si va purta numele Mihai Cosmin.

Fosta campioana a trecut printr-o adevarata drama dupa ce, acum 4 ani, fetita ei Denisa s-a stins din viata.

Micuta care a venit pe lume prematur prin cezariana si nu cantarea mai mult de 1 kilogram suferea de o afectiune rara a sistemului nervos.

 
In iulie 2007 familia Milosovici a strans 30.000 de euro pentru operatia cu celule stem din China.
 
"Am fost cu fetita in multe localitati pentru recuperare. Sotului meu ii era foarte greu pentru ca ramanea singur acasa. Am trecut prin multe necazuri. 4 ani de zile am luptat. Pentru mine Denisa a fost un copil normal, cu toate ca avea handicapul pe care il avea.
Doar inima ii batea cand s-a nascut, in rest nu ii functiona nimic".
 
Chiar daca dupa operatie Denisa a dat semne de ameliorare la scurt timp afectiunea s-a agravat brusc, iar copila s-a stins chiar in bratele mamei ei.
 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.