WOW nu o sa GHICITI ce isi dorea sa devina Adelina Pestritu cand era mica! Credeti ca i s-a implinit visul?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:09

Adelina Pestritu, prezentatoarea emisiunii “D Paparazzi”, de la Kanal D, marturiseste ca de mica si-a dorit sa devina detectiv particular.

O profesie periculoasa, atipica si plina de dinamism, la aceasta a  aspirat Adelina Pestritu inca din copilarie, pe vremea cand majoritatea fetelor visau sa devina  doctorite sau profesoare. Pasiunea pentru aceasta ocupatie si-a descoperit-o urmarind seriale precum “Twin Peaks” si “C.S.I”.
 

“De mica mi-am dorit sa devin detectiv particular. Mi se pare o profesie  pe cat de solicitanta, pe atat de interesanta. M-au inspirit productiile pe care le urmaream la vremea respectiva.

Pot spune insa ca la Kanal D sunt un adevarat detectiv: in fiecare duminica  dau in vileag secretele pe care starurile autohtone se straduiesc sa le ascunda de noi ”, a spus vedeta.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Adelina Pestritu prezinta emisiunea “ D Paparazzi

in fiecare duminica, de la ora 19.45, la Kanal D.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.