Ghiceste animalul din imagine. Nu o sa-ti dai seama niciodata! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 nov 2020, 16:55

Aceste animale se numara printre cele mai simpatice vietati de companie din intreaga lume. Ele se ataseaza rapid de stapan si sunt extrem de iubitori, cauta si cer doar afectiune.

Daca ai de gand sa-ti cumperi un iepure de Angora e companie, trebuie mai intai de toate sa cunosti cateva aspecte esentiale despre aceasta rasa.

 

Iepurele de Angora, una dintre cele mai vechi rase de iepuri domestici, este originar din Ankara, Turcia si este crescut in principal pentru productia de lana sau ca animal de companie. 

 

O atentie deosebita trebuie acordata periajului iepurilor de Angora, intrucat inhalarea parului poate provoca acestora diferite probleme respiratorii sau intestimale.

Daca uitati sa periati zilnic iepurele dumneavoastra acesta va fi mult mai expus aparitiei unor paraziti. Folositi o perie sau o manusa speciala procurata dintr-un magazin de specialitate.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Mai jos poti vedea cat de dragalasi sunt aceste animalute!

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.