Noua fita ca sa-ti reinvii pasiunea in dormitor: Cum te poate ajuta un SEX COACH VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 aug 2021, 08:35

Vorbim, in cele ce urmeaza, despre trucurile de resuscitare a vietii sexuale!

 Dupa ce flacara pasiunii s-a mai domolit, iata ce fac vedetele ca sa se asigure ca mai au parte de actiune… in dormitor! In vreme ce unele se inspira din carti de Kamasutra… altele dau fuga… la sex coach!!!

Cand focul pasiunii mocneeeste si e punctul de a disparea, vedetele intra in panica! Scot imediat asii din maneca, pentru ca nu vor sa fie nesatisfacute la capitolul…viata sexuala! O solutie pe care o folosesc adesea este accea de a se inspira din reviste sau carti cu poze… indecentee

 Altele prefera in schimb… un film bun! Deochiat, doar nu
vreun…thriller! Exista insa si pareri care sustin ca viata sexuala poate fi revitalizata printr-o simpla vizita la sex shop. 

Ultima fita care isi propune sa resusciteze pasiunea in asternuturi este…sex-coach-ul, adica un antrenor profesionist, care te invata ce si cum!!!


Nu in ultimul rand, alte studii arata ca sunt cupluri care isi rezolva problemele… laolalta cu alte cupluri. Mai précis…isi schimba partenerii, in cluburile de swingers!  Ciudat sau nu, altul e motivul pentru care unele vedete n-ar ajunge nici in ruptul capului, in astfel de cluburi: NU suporta ideea de a-si vedea iubitul facand amor cu o alta
femeie.  Sa faci moarte de om, din atata gelozie?! ZAU ca vedetele ne surprind pe zi ce trece…

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.