Tom Hooper si Ben Affleck AU DAT LOVITURA! Iata CASTIGATORII galei Globurile de Aur VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 aug 2021, 04:20

Tom Hooper si Ben Affleck sunt regizorii care au dat lovitura anul acesta, la gala premiilor Globurile de Aur.

Lungmetrajul "Les Misérables" in regia lui Tom Hooper a fost desemnat cel mai bun film musical, in timp ce pelicula "Argo", a lui Ben Affleck si-a adjudecat titlul de cea mai buna drama! Hugh Jackman a fost desemnat Cel mai bun actor dintr-un musical, iar colega sa de scena din "Les Miserables", Anne Hathaway fost aleasa cea mai buna actrita intr-un rol secundar.
Nici Ben Affleck nu s-a multumit cu un singur trofeu!

Pelicula "Argo" in care a transpus drama ostaticilor americani din Iran a primit si trofeul pentru cea mai buna regie.
Jessica Chastain, cea care a jucat rolul analistului CIA in filmul "Zero Dark Thirty", a castigat premiul pentru cea mai buna actrita.
Prezentat cu mare fast, de catre fostul presedinte american Bill Clinton, filmul "Lincoln" n-a avut prea mare succes.

Chiar daca el a spus ca filmul ilustreaza modul in care un presedinte american trebuie sa conduca, "Lincoln" n-a impresionat prea tare. Pelicula s-a ales cu un singur premiu, acela de cel mai bun actor intr-un rol principal acordat lui Daniel Day-Lewis.

Cu un premiu a plecat acasa si celebrul regizor Quentin Tarantino pentru scenariul peliculei "Django unchained". Doi grei ai Hollywood-ului, Arnold Schwarzenegger si Silvester Stallone au inmanat premiul pentru cel mai bun film strain, “Amour” din Austria.

Si Adele a fost rasplatita pentru cea mai buna coloana sonora. Este chiar muzica din "Skyfall", ultimul film cu James Bond. Dincolo de emotii, si tinutele actorilor au facut mare valva! Fiti atenti cat de entuziasmati sunt fotografii la aparitia frumoasei Jennifer Lopez pe covorul rosu! Tinuta ei a facut furori, mai ales ca rochia era una extrem de transparenta.
Acelasi entuziasm a fost si la aparitia lui George Clooney, care a venit insotit de frumoasa Rachel Weisz.