SOCANT: La doar 15 ani si-a pus silicoane si implanturi in fese pentru a semana cu idolul ei, Jennifer Lopez. Vezi cum arata acum FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:11

O tanara din Columbia, fana inraita a celebrei Jennifer Lopez, a reusit sa ii convinga pe parintii ei sa ii dea 12.000 de euro.

Tanara, care se numeste chiar Jennifer Lopez, a cheltuit toti banii pe operatii estetice pentru a arata ca idolul ei, cantareata cu acelasi nume.

Fata avea doar 15 ani cand si-a facut 3 interventii chirurgicale intr-o singura zi: liposuctie, marire de sani si implanturi in fese, totul pentru a arata ca J Lo.

Sora adolescentei si-a facut ulterior aceeasi serie de operatii, insa aceasta a inceput sa isi modifice corpul si mai devreme, la doar 14 ani, cand a suferit o rinoplastie.


"Nu ma simteam deloc atragatoare, nu stiam care este rostul meu. Nu aveam nici sani, nici fund, nu eram definita deloc. Dupa ce am facut operatiile insa primesc foarte multa atentie din partea barbatilor. Ma simt foarte bine", a declarat tanara.

Acum in varsta de 23 de ani fata, care lucreaza ca secretara, recunoaste ca operatiile estetice dau dependenta.

"Acum cand pun ceva kilograme pe mine ma gandesc automat ca solutia este liposuctia.
Singura problema este costul destul de ridicat al procedurii".

Jennifer spune ca este o fana inraita a cantaretei cu acelasi nume.

"Iubesc totul la ea, muzica, imaginea, personalitatea. Este o femeie puternica si independenta. Este un model excelent pentru toate fetele. Sper ca si eu sa arat la fel de bine cand voi avea varsta ei", a mai spus tanara.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard01-861a07033b4a3ce04b5e13565514e725.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard02-946b4c4ff7aecc8c1e268d9ee4bb2da7.jpg

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.