ULUITOR: La 51 de ani a dat nastere propriilor nepoate! Vezi cum a fost posibil

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:11

O femeie de 51 de ani din Brazilia a nascut gemene dupa ce a dus la capat o sarcina surogat pentru propria fata, care nu poate avea copii, avand uterul scos din timpul adolescentei.

Luni, Maria a suferit o operatie de cezariana cu patru saptamani inainte de termen, dand nastere unor fetite gemene sanatoase, Emmanuel si Julia.

 

Maria, deja mama a trei copii, a trebuit sa ia hormoni pentru redeclansarea ciclului menstrual si a slabit 9,5 kilograme.

 

"N-as putea fi mai fericita", a declarat fiica ei, Fernanda Medeiros, de 34 de ani. Aceasta este supusa unui tratament care ar trebui sa-i stimuleze lactatia pentru a-si putea hrani fetitele.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Maria da Gloria, o casnica in varsta de 51 de ani din Goiania, Brazilia, a acceptat sa fie mama surogat pentru fata ei Fernanda in semn de cadou, pentru ca cea din urma nu poate avea copii.

 

Dupa ce s-a casatorit, la 20 de ani, femeia a incercat sa adopte un copil, dar nu a reusit. in 2005 a aflat de la televizor de o femeie care nascuse propriul nepot. Cand a mers la doctor cu mama ei, li s-a spus ca o asemenea procedura ar fi prea riscanta la varsta Mariei.

 

Totusi, femeile au revenit sase ani mai tarziu, cand testele au aratat ca mama Fernandei era destul de sanatoasa pentru a purta un copil.

Prima procedura de fertilizare in vitro a esuat, dar, in urma celei de-a doua, a primit cu succes doi embrioni.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.