Roxana Ionescu, AFECTATA de un divort traumatizant?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 nov 2020, 14:25

Roxana Ionescu si Laurentiu Gheorghe au divortat in urma cu sapte luni.

Cei doi s-au cunoscut cand Roxana avea doar 17 ani. Dupa trei ani de relatie, Laurentiu Gheorghe a cerut-o in casatorie intr-un mod foarte romantic. Insa pasiunea lor s-a stins dupa doar cativa ani de casnicie. In 2008, sotul Roxanei Ionescu a fost fotografiat in compania altei femei.

Vedeta a declarat atunci ca femeia din imagini este o cunostinta, sora nasei lor de cununie. Si-a continuat mariajul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, dar inevitabilul s-a produs.
Era din ce in ce mai vizibil ca relatia lor are probleme.

In urma cu sapte luni Roxana si Laurentiu au pus punct casniciei. Desi e mereu zambitoare, divortul a lasat urme in sufletul ei. Roxana Ionescu a afirmat la" WOWbiz" ca nu a suferit atat de mult de pe urma divortului. Ranile s-au vindecat in timp deoarece dragostea dintre ea si sotul ei se pierduse cu mult inainte de a aparea cineva in viata sotului ei.
Vedeta a adaugat ca in prezent este pregatita pentru a noua relatie, insa nu a aparut acel barbat." Sunt pregatita, dar nu a aparut acel Fat-Frumos!"

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.