CELEBRITATEA L-A DISTRUS. Valentin Dinu, DARAMAT de drame

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 nov 2020, 13:20

Tatal lui Valentin Dinu ameninta ca se sinucide.

 Adrian Dinu, tatal lui Valentin Dinu a postat un mesaj ingrijorator pe o retea de socializare. Barbatul scria ca nu a mai vorbit cu Valentin de aproape un an de zile si ca il doare ca fiul lui asculta numai de impresar, un om meschin in viziunea lui Adrian Dinu, care vrea doar sa profite de pe urma celebritatii fiului sau." Mi-a furat copilul, mi-a furat munca. Copilul meu este vrajit!"

Se pare ca celebritatea i-a adus numai ghinioane finalistului de la concursul de talente.
Mai intai l-a parasit sotia, iar acum Valentin Dinu este implicat intr-un scandal cu propriul tata. Tanarul artist a venit in platoul" WOWbiz" insotit de mama sa. Valentin Dinu este suparat ca tatal lui a ales sa spele rufele in public. El si mama sa au dezvaluit ca nu este prima data cand Adrian Dinu ameninta ca se sinucide.

Mai mult, Valentin Dinu a lamurit cum stau lucurile cu impresarul.
Nu profita nimeni de celebritatea sa si nu obisnuieste sa arunce cu banii in vant." Tata nu are cum sa fie impresar pentru ca nu are relatii", a afirmat cantaretul care banuieste ca tatal lui ar putea fi suparat si din cauza faptului ca ar fi vrut sa se ocupe de cariera lui muzicala.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/valentin-1-36b320393cb2e75004c107654057e77b.JPG
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/valentin-tata-60309cf18d0c61a91b55e0c20eccdea0.JPG

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.