Nicoleta Luciu, surprinsa de paparazzi fara machiaj! Iata cum arata de fapt cea mai SEXY femeie din Romania VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:12

Surorile Luciu sunt nedespartite! Paparazzi le-au vazut pe cele doua intr-o seara in timp ce goneau prin Bucuresti.

Nicoleta s-a oprit in fata unui magazin alimentar si a asteptat-o pe Iuliana cateva minute. Mezina Luciu a iesit cu doua plase pline de mancare si a urcat in masina.

Nicoleta pare ca se grabea, deoarece nu a mai tinut cont de regulile de circulatie. La un moment dat a depasit coloana de masini pe linia de tramvai si a intrat in pasajul de la Piata Muncii cu 90km/h.


Bruneta a oprit in fata unei farmacii, iar Iuliana a coborat sa cumpere ceva. In tot acest timp Nicoleta si-a butonat telefonul.

Chiar daca era intuneric, lumina din masina a fost suficienta pentru a lasa la vedere fata nemachiata a Nicoletei. Vedeta nu avea nicio urma de machiaj.

Desi este considerata una dintre cele mai sexy femei din Romania, Nicoleta nu arata deloc asa cum suntem obisnuiti sa o vedem la televizor.


Sa mai sufere oare dupa scandalul in care a fost implicat sotul ei? Imediat ce sora ei s-a intors de la farmacie, Nicoleta a pornit din nou goana pe strazi.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.