PROGNOZA METEO: Vremea se mentine rece! Ce temperaturi vor fi miercuri si joi in tara si in Bucuresti

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:13

Miercuri, vremea se va mentine rece in majoritatea regiunilor din tara geroasa dimineata si noaptea indeosebi in centru si in estul tarii. Local va ninge slab, mai ales in timpul zilei, iar vantul ca sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si in primele ore ale intervalului pe litoral.

Temperaturile maxime se vor incadra intre -11 grade in estul Transilvaniei si 2 grade in Oltenia, in timp ce minimele vor fi de la -23 de grade in depresiunile Carpatilor Orientali pana la -6... -4 grade in regiunile vestice. Local, in zonele joase din centrul, sudul si estul tarii, se va semnala ceata cu depunere de chiciura.

 

In TARA:

 

Joi, vremea se va incalzi in intreaga tara si va ninge in nordul si centrul tarii, precum si la munte.

In restul regiunilor se vor semnala precipitatii mixte, local in vest si sud-vest si doar izolat, in special ploi, in sud. De asemenea vor fi conditii de polei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -10 grade in nordul Moldovei si 4 grade in sud-vest, in timp ce minimele se vor situa intre -10 si 1 grad.

 

In BUCURESTI:

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Miercuri, vremea se va mentine rece, geroasa noaptea si dimineata. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar cerul va fi variabil. Temperatura maxima va fi de -4... -2 grade, iar minima va fi cuprinsa intre -11... -9 grade.

 

Sursa: Mediafax 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.