CRUZIME INIMAGINABILA: Au plecat la colindat cu un caine mort pe care l-au tarat pe strada! VIDEO SOCANT

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:13

Imaginile ingrozitoare au fost surprinse in localitatea Garleni, unde un grup de tineri era cu uratul prin sat. La un moment dat, un colindator i-a sochat pe trecatori.

Dupa el taraia pe sosea un biet catel. Animalul, care era legat cu o sarma de picior, a fost plimbat astfel zeci de metri. Ca intr-un ritual macabru, si de parca tot ce a facut nu ar fi fost suficient, acelasi tanar pune apoi lesul cainelui intr-un carucior pentru copii si il  plimba trimfator.

Scena, de o cruzime inimaginabila, i-a socat pe localnicii care nu gasesc intelegere in gestul tinerilor.
Surprinzatoare e si reactia celorlalti colindatori, care in loc sa ia atitudine, rad! Asa aflam ca acesti indivizi nu sunt la prima grozavie. Si anul trecut au facut la fel.

Unul dintre colindatori sustine ca tinerii au gasit sarmanul caine pe sosea. Era legat deja cu o sarma si li s-a parut amuzant sa-l tarasca zeci de metri pe asfalt.

Insa tinerii din Garleni nu isi bat joc numai de animale, ci si de oameni.
In imaginile postate pe internet se vede cum un batran, luat pe sus de mascati, e asezat intr-o caruta, doar pentru distractia colindatorilor.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.