Confesiunile lui Sergiu Nicolaescu: "Nu mi-e frica deloc de moarte" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 21 aug 2021, 17:55

Sergiu Nicolaescu si-a petrecut ultima aniversare acasa, in liniste.

Echipa Drept la tinta i-a facut atunci o vizita si a vorbit cu regizorul despre implinirile si regretele lui. Iata ce declara maestrul in ziua in care a implinit 82 de ani: "Am o varsta imensa dar nu ma gandesc la ea".

Se gandea la ce s-a gandit toata viata lui: la filme.

"Vreau sa fac urmatorul film. Nu vreau sa mai fie o comedie ci un film de razboi, asa cum am fost eu obisnuit.
Am atata putere de munca de la Dumnezeu".

Si cand era pustan Dumnezeu a avut grija de el. Nu i-a dat de toate, insa i-a dat forta.

"Au fost zile in care nu aveam ce manca. Au fost momente grele. Niciodata insa nu m-am indoit de reusita, de victorie. Intotdeauna am muncit si am facut tot ce am putut ca sa obtin maximum de bine posibil".


Si a reusit! A regizat si a jucat in zeci de filme si cu toate astea parca nu ii venea sa creada ca el singur a reusit sa le faca pe toate.

"Am avut norocul sa am actori absolut senzationali: Amza Pellea, Ilarion Ciobanu, Colea Rautu, Gheorghe Dinica, Jean Constantin. Nu imi e frica deloc de moarte, sper sa vina cat mai repede si sa fie cat mai dura, dar ma gandesc la ei foarte des.
La fiecare film pe care il fac eu le dau cate un rol si pe urma, in lipsa lor, dau altcuiva. Dar intai ma gandesc la ei".

Iar daca de viata lui profesionala era atat de multumit, cand venea vorba de viata personala Sergiu Nicolaescu se intrista putin.

"Mi-ar fi placut sa am acum cel putin 4 nepoti. Din pacate nu am. Mi-am neglijat viata personala.
Daca as putea da timpul inapoi nu as proceda la fel. Sigur as avea copii. La un moment dat imi doream 5 baieti, sa fac o echipa de baschet. Acum puteam sa am stranepoti".

Cea care ii dadea puterea sa zambeasca era Dana, sotia lui.