IMAGINI HILARE! Au avut parte de un COSMAR in locul unei nunti de vis VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:13

Dragi viitoare mirese si viitori miri, unele nunti pur si simplu nu sunt sortite sa iasa bine!

Cosmarul poate incepe chiar inainte de petrecere. Pentru ca nu i-a convenit cum i-a fost modificata rochia, o viitoare mireasa si-a chemat in ajutor sotul si fratii. Priviti ce haos provoaca acestia in magazinul de rochii!

Odata rezolvata problema rochiei, urmeaza valurile de emotie. Inalte cat un tsunami, reusesc de multe ori sa-i loveasca la temelie pe cei mai emotivi si sa-i doboare cand le e lumea mai draga.


Cu greu adunati de pe jos, nuntasii sunt apoi inundati cu cantitati industriale de alcool. Acu-i acu! Unii pur si simplu nu stiu cand sa se opreasca! Si asa incepe bataia!

Poti lua cateva palme si pentru ca nu-i place sotului tau cum dansezi!

Fetele sunt si mai rele! Dupa ce se linistesc spiritele, toata lumea crede ca in sfarsit va incepe distractia. Dar de unde! Urmeaza aruncatul buchetului miresei.
Alt scandal!

Toti tinerii insuratei si-ar dori ca nunta lor sa fie cea mai reusita de pe fata pamantului dar, de multe ori, visul de-acasa nu se potriveste cu cosmarul regasit la nunta.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.