NOSTALGIE. Jean de la Craiova a dezvaluit locul unde a copilarit VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:14

Indragitul interpret de manele, Jean de la Craiova, a marturist in cadrul emisiunii “Draga mea prietena” care este locul in care a copilarit.

Cu siguranta toti vor ramane surprinsi sa afle ca, desi i se spune Jean de la Craiova, cantaretul nu a copilarit in Craiova, ci in Bucuresti, mai exact in Pantelimon. O echipa “ Draga mea prietena ” a fost in cartierul unde a copilarit artistul si a stat de vorba cu vecinii lui. Toti au avut numai cuvinte de lauda despre Jean. Si-au adus aminte cu placere cum le canta artistul serenade, pe vremea cand nu era cunoscut decat in cartier.

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.