Tanarul din imagine ti se pare normal? Ascunde un SECRET ULUITOR! Vezi ce a ajuns sa faca pentru a arata ca idolul lui FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 nov 2020, 09:25

Desi, la prima vedere, tanarul din imaginea alaturata nu pare a avea nimic iesit din comun, el ascunde un secret uluitor: este de fapt o tanara in varsta de 20 de ani, care a decis sa isi schimbe sexul.

Motivul? A vrut sa arate exact ca idolul ei, Harry Styles de la trupa One Direction.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Untitled-2-6324012225ab026342a2e6ad5afb55a7.jpg
Harry Styles de la trupa One Direction

"Initial nu stiam cum arata baietii din trupa One Direction. Doar ii ascultasem la radio si imi placeau melodiile lor. Cand i-am vazut insa, si m-am uitat la Harry, am fost socata. Am simtit ca am putea fi frate si sora".


Catarina, care acum isi spune Best, a spus chiar ca, de multe ori, a fost confundata in public cu celebrul cantaret. Tanara s-a nascut in Irlanda insa la varsta de 11 ani s-a mutat cu familia in Portugalia.

"Am inceput noua scoala in Portugalia cu parul scurt, insa pentru ca eram fata trebuia sa port uniforma cu rochita, ceea ce a fost oribil. Colegele au inceput sa isi bata joc de mine, pentru ca eram singura fata cu parul scurt.
Eram diferita", a mai spus ea.

Dupa ce a schimbat scolile din nou, Best a decis pentru un timp sa renunte la ideea de a deveni barbat. Si-a lasat parul sa creasca, se imbraca cat mai feminin si chiar incepuse o relatie cu un coleg.

Totul a fost insa de scurta durata, iar dupa o vizita la medici a fost diagnosticata cu tulburare de identitate. Tanara asteapta acum sa inceapa injectiile cu testosteron si sa faca operatia de inlaturare a sanilor.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Untitled-3-891a40e0e1d4e0c79d657b684a6d8dd4.jpg

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.