Trupul neinsufletit al lui Sergiu Nicolaescu a fost incinerat FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:14

Stire in curs de actualizare.

UPDATE 12:30- Trupul neinsufletit al lui Sergiu Nicolaescu a fost incinerat sambata, in jurul orei 12.00, la crematoriul Vitan Barzesti din Bucuresti, cu onoruri militare, la ceremonia de incinerare participand familia, prietenii si apropiatii regizorului, printre care s-a aflat si fostul presedinte Ion Iliescu.

UPDATE 11:15
- Trupul neinsufletit al lui Sergiu Nicolaescu a fost ridicat sambata, la ora 10.50, de la Cercul Militar National din Bucuresti, in aplauzele celor cateva sute de admiratori care au venit sa ii aduca un ultim omagiu cunoscutului regizor.


Unele persoane s-au declarat suparate de faptul ca trupul neinsufletit nu va fi inmormantat. Regizorul va fi insa incinerat conform dorintei lui, care este respectata de familia acestuia, potrivit Mediafax.

"Rusine sa va fie! El trebuie ingropat crestineste! Lumea trebuie sa poata sa vina la mormantul lui sa se inchine, sa aprinda o lumanare! Nu conteaza ca a fost dorinta lui, el este un bun national", au strigat oamenii.


Vedeti imagini surprinse in momentul ridicarii sicriului pe WOW biz .ro.

Trupul neinsufletit al regizorului Sergiu Nicolaescu va fi incinerat astazi, in jurul orei 12:00, in cadrul unei ceremonii private care va avea loc la crematoriul Vitan Barzesti din Bucuresti.

Incinerarea va avea loc in ciuda opozitiei Bisericii Ortodoxe Romane, care a facut un apel catre familia regizorului sa se razgandeasca.


In cursul zilei de ieri mii de oameni i-au adus un ultim omagiu la Cercul Militar National, acolo unde trupul lui a fost depus. Regizorul Sergiu Nicolaescu a murit joi dimineata la spitalul Elias, unde era internat din 26 decembrie si recent fusese operat de peritonita.

Sergiu Nicolaescu a decedat in urma complicatiilor cardiace si pulmonare severe, care nu au raspuns la tratamentul intensiv aplicat.

"In ultimele 48 de ore, in evolutia domnului Sergiu Nicolaescu au aparut complicatii cardiace si pulmonare severe care nu au raspuns la tratamentul intensiv aplicat si care au condus la
deces azi, 3.01.2013, ora 8.20", preciza comunicatul de presa transmis de Spitalul Elias.

Sergiu Nicolaescu era internat la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Elias, fiind operat de peritonita in 28 decembrie.