Pitipoancele FAC SENZATIE pe partie VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 nov 2020, 09:00

Domnilor, daca va era dor sa va mai clatiti ochiul, va anuntam ca dupa un an, asteptarea a luat sfarsit!

Ieri, pe la pranz, mai multe autocare pline ochi cu moldoveni au oprit in buza partiilor din Poiana Brasov. Si-acum sa vezi distractie! Anul de gratie, 2012. Cati dintre dumneavoastra nu va mai amintiti de fetele care-au facut senzatie pe internet? Daca blonda din fotografie era din cap pana-n picioare numai cu animal print si cu blanita pana pe schiuri, cele doua doua domnisoare sigur ar fi avut nevoie de ceva caldut.


S-o fi schimbat anul, dar nu si trendul instaurat de moldovence pe partie. Iata cum doamna din imagine se chinuie zadarnic sa mearga pe tocurile destul de inalte. Cu picioarele rigide, ca sa nu alunece, vrea cu tot dinadinsul sa-si tina echilibrul. Credeti ca reuseste? Doamna nu se lasa cu una, cu doua, si ne ofera o lectie de rezistenta pe tocuri cum rar ne-a fost dat sa vedem.
Luati aminte!

Cu geanta musai atarnand de-o mana, femeia nu se da batuta, ba chiar se intoarce pe partie. Ca doar acum vine co o tehnica noua: mersul pe-o parte. Nici domnii nu s-au lasat mai prejos. N-au avut tocuri, dar asemeni doamnelor, au venit pe partie in blugi. Nu stim daca e si el din Moldova, dar caciula domnului din imagine, ne-a atras atentia. Vorba unui banc miortic: va dati seama ca acum, pe frigul asta, un animal umbla dezbracat prin padure?

In rest, a fost aglomeratie la munte.
Nici bine n-a plecat ieri puhoiul de turisti ca o alta avalansa a sosit inca de la primele ore ale diminetii. Motivul? De azi au inceput reducerile la pachetele oferite de hotelieri. In mare parte, cei veniti sunt din Moldova. Prefera muntele nostru si aici obisnuiesc de ani la rand sa petreaca sarbatorile de Craciun si Anul nou, pe rit vechi.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.