PROTESTE impotriva incinerarii lui Sergiu Nicolaescu! Vezi ce mesaje au afisat mai multi pensionari FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:14

Stire in curs de actualizare.

UPDATE 18:05- Cativa batrani s-au pozitionat in fata Cercului Militar si protesteaza impotriva incinerarii care va avea loc maine la crematoriul din Vitan. Pensionarii doresc ca Sergiu Nicolaescu sa aiba parte de o inmormantare ca la carte, de o slujba si vor ca acesta sa se intoarca in pamantul tarii pe care a iubit-o.

"Nu ne ardeti istoria Romaniei! Sergiu merita o cruce si un mormant! Ca orice crestin! Rusine! Va intereseaza doar averea? Sergiu este o stea a Romaniei!", scrie pe una dintre foile tinute de unul dintre batrani, potrivit WOW biz .ro.


UPDATE 15:00- WOW biz .ro a reusit sa obtina in exclusivitate primele imagini cu sicriul lui Sergiu Nicolaescu, care se afla in acest moment la Cercul Militar National din Bucuresti.

Sotia regizorului nu a dorit sa deschida capacul sicriului, pentru ca nimeni sa nu vada cum arata actorul care a trecut in nefiinta.

Vedeti mai multe imagini si un clip video AICI.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/sicriu2-1517fbcacb1a45e582e8860e4b5c06bb.jpg
Trupul neinsufletit al lui Sergiu Nicolaescu a fost depus, la ora 9.45,
la Cercul Militar National din Bucuresti, unde prietenii, colaboratorii si toti cei interesati pot sa isi ia ramas bun de la cunoscutul regizor incepand cu ora 12.00.

Sicriul cu trupul neinsufletit al regizorului a fost ridicat vineri, in jurul orei 9.30, de la Spitalul Elias, si transportat cu o masina la Cercul Militar National, unde a venit si sotia acestuia, Dana Nicolaescu.

Prietenii si colaboratorii lui Sergiu Nicolaescu, precum si toti cei care doresc sa isi ia ramas bun de la unul dintre cei mai mari regizori si actori ai Romaniei sunt asteptati la Cercul Militar National
pentru un ultim omagiu, vineri, 4 ianuarire, intre orele 12.00- 00.00, si sambata, 5 ianuarie, intre 08.00- 10.00.

Totodata, familia lui Sergiu Nicolaescu "solicita decenta si discretie tuturor celor care doresc sa se incline pentru ultima data in fata Maestrului".

Trupul neinsufletit al regizorului Sergiu Nicolaescu va fi incinerat sambata, la ora 12.00, la crematoriul Vitan Barzesti din Bucuresti.

Potrivit surselor citate, incinerarea va avea loc in cadru restrans, nefiind permis accesul presei.
Sergiu Nicolaescu va fi incinerat conform propriei dorinte exprese, respectata de sotie.

Regizorul a decedat joi, la ora 8.20, in urma complicatiilor cardiace si pulmonare severe, care nu au raspuns la tratamentul intensiv aplicat, a anuntat Spitalul Elias.

Sursa: Mediafax