“Nu este nimic adevarat”! Katie Holmes NEAGA CA AR AVEA O AVENTURA cu unul dintre cei mai ravniti burlaci de la Hollywood

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 19:00

Presa tabloida a lansat pe piata media o stire bomba!

Katie Holmes si-ar fi gasit fericirea dupa divortul de Tom Cruise, in bratele lui Jake Gyllenhaal, unul dintre cei mai ravniti burlaci din Cetatea Filmului. Insa un purtator de cuvant al actritei a infirmat aceste zvonuri. Katie Holmes a declarat ca nimic din toate acestea nu este adevarat. Fosta sotie a lui Tom Cruise a adaugat ca nu exista cineva special in viata ei. Este ocupata cu un rol intr-o productie de pe Broadway si isi dedica majoritatea timpului fetitei sale, Suri.


Zvonurile potrivit carora Katie Holmes si Jake Gyllenhaal ar avea o idila, s-au raspandit dupa ce paparazzi au zarit-o de cateva ori pe Katie in cartierul select unde actorul isi are resedinta. Presa a speculat ca cei doi au luat de mai multe ori cina impreuna.

Katie Holmes si Tom Cruise au divortat anul trecut, de comun acord, dupa sase ani de casnicie. Cei doi au impreuna o fetita, pe micuta Suri, in varsta de cinci ani.
Desi presa a speculat ca Tom Cruise a fost profund afectat dupa divort, se pare ca acesta a reusit sa-si depaseasca problemele sentimentale. Actorul a fost vazut petrecandu-si sarbatorile in compania unei tinere, Cynthia Jorge, de profesie manager. Surse din anturajul lui Tom Cruise au declarat ca acesta ar fi foarte indragostit in momentul de fata.

Jake Gyllenhaal
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/jake-7bd912886380b3ed08215fae73a3681e.jpg
Tom Cruise
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/tom-615fee797da11e7ec61c89f023389872.jpg
Cynthia Jorge, presupusa iubita a lui Tom Cruise
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/tom-s-9189a4b885a089e18a5e404684c1f32b.jpg
Sursa foto: dailymail.co.uk

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.