Are 31 de ani, dar bea cu biberonul si doarme intr-un patut de bebelus! BOALA care transforma ADULTII in SUGARI! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 12:05

Cea care il mangaie atunci cand bea din biberon nu este mama lui, ci colega de apartament. Barbatul traieste de 18 ani ca un bebelus si are in permanenta nevoie de o "mamica". El sufera de o boala psihica (infantilism paraphilic) care il impiedica sa aiba un loc de munca, astfel incat acesta se intretine din ajutor social.

In ciuda faptului ca majoritatea contribuabililor contesta ajutorul social pe care Stanley il primeste, "bebelusul" a amenintat ca se sinucide daca nu va primi acesti bani necesari pentru plata apartamentului in care sta si pentru hrana sa.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/b2-b4e784356141676ccb8444d55be029b7.jpgExplicatia pentru aceasta placere este ca aceasta este varsta lui favorita si ca in asa recupereaza sentimentul de siguranta care i-a lipsit in copilarie. Boala s-a declansat cand Stanley avea 13 ani, dupa ce a fost abuzat, totul s-a gravat cand acesta avea 20 de ani.

 

Ca el mai sunt si alte persoane, pe care le puteti vedea in galeria foto de mai jos!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”