Rezultat INCREDIBIL! cheltuit 5000 de lire pentru a arata cu 10 ani mai tanara! GALERIE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:15

Femeia din imagine nemultumita de felul in care arata s-a hotarat sa schimbe felul in care arata. Astfel aceasta a investit in ea 5000 de lire pentru a arata mai tanara cu 10 ani.

Ridurile adanci au fost tratate cu botox, iar rezultatele au fost vizibile abia dupa trei zile. Urmatorul tratament de reintinerire a fost un peeling chimic la nivelul fetei, asa incat toate tesuturile moarte au fost indepartate.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/t6-199bf3840a36dec914fbf241d5b6021e.jpg

 

"Imediat dupa asta aratam ca si cum as fi petrecut o saptamana la soare fara crema de protectie, pielea era fierbinte. Dar dupa doua zile roseata a disparut si pentru prima oara in viata mea pielea stralucea", a declarat Karen Cross.

 

Femeia si-a marit si buzele, insa a vrut in asa fel incat rezultatul sa fie cat se poate de natural. Imediat dupa acesta interventie Karen si-a albit dantura si a apelat la  un hairstylist care i-a definitivat coafura menita sa o intinereasca cu 10 ani.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Rezultatele acestor interventii au fost de-a dreptul uimitoare, femeia ajung sa arata cu 10 mai tanara. Pentru a va convinge de acest lucru va invitam sa vizionati galeria foto de mai jos.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.