A fost marele sfarsit sau marea dezamagire? Apocalipsa prezisa de mayasi nu s-a adeverit VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:19

De la piramidele mayasilor ori plaiurile mioritice, si pana in Rusia, planeta a frematat in asteptarea sfarsitului lumii.

In mijlocul locului de unde a fost prezisa Apocalipsa s-au strans mii de oameni care au privit, uimiti, fabulosul ritual al samanilor.

Si pe batranul continent sarbatoarea e in toi. In Franta de pilda, martienii au si ajuns. Atentie, pamanteni! In Hexagon creaturi bizare, ce in loc de piele au folii de aluminiu iar pe cap poarta antene de emisie-receptie, au aterizat!

Nu va temeti! Par cat se poate de pasnici si dupa berea pe care o au in mana, sigur s-au adaptat vietii de aici, imprumutandu-ne pe loc obiceiurile.


Sau cine stie, cu asa ceva or intampina francezii oaspetii, un fel de traditionala paine cu sare de la noi. Sa fie primit. E verde, are ochii negri, iar daca se chinuie putin poate sa si zboare. E neobositul Superman care, dupa o binecalculata calatorie prin spatiu, a ajuns la timp de pe Marte.

Sa nu credeti ca extraterestrii ne-au ocolit tara! Nu stim daca sunt tot cei din Franta, care or fi fost expulzati, cu sau fara 300 de euro, dar in jurul pranzului se pare ca un OZN a fost vazut pe platoul Bucegi.


Pana la urma ce a fost? Marele Sfarsit sau marea dezamagire?