Dorinta cutremuratoare a unei fetite in prag de Craciun dupa ce mainile si picioare i-au fost amputate!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:19

O fetita in varsta de cinci ani, care si-a pierdut mainile si picioarele din cauza meningitei a reusit sa faca primii pasi dupa ce a primit o dupa prteze roz in prag de Craciun.

Charlotte Nott, in varsta de cinci ani, a marturisit ca protezele pe care le-a primit de Craciun sunt cel mai frumos cadou de Sarbatori.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/fetita1-41389c45664834af16df2cb2a3fbc8b9.jpgCu ochii in lacrimi, mama lui Charlotte, Jenny Daniels, in varsta de 31 de ani a marturisit: Cand a inceput sa mearga pentru prima data, a fost uimitor. Aceste proteze sunt tot ce si-a dorit ea vreodata. Sunt comfortabile si poate sa mearga pentru prima data.
Acum nu o mai oprim din mers. E fantastic.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/fetita2-61555d2b4612a48adae4c68563d098ab.jpgJenny a mai spus ca rozul este culoarea ei preferata asa ca isi iubeste noile picioruse. Charlotte a fost diagnosticata cu meningita si septicemia la varsta de trei ani in decembrie 2010. Medicii de la spitalul John Radcliffe Hospital din Oxford i-au salvat viata insa dupa cinci zile degetele ei de la maini si picioare au devenit negre si a trebuit sa i le amputeze in ianuarie 2011.


S-a chinuit sa foloseasca un anumit tip de proteze insa nu s-a putut acomodat. Un donator anonym i-a oferit protezele roz in valoare de 6 000 de lire sterline create de Dorset Orthopaedic, aceeasi persoana care i-a facut protezele pentru fosta sotie a lui Sir Paul McCartney, Heather Mills.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.