Orice copil merita sa fie ascultat! Ajuta un micut cu un SMS la 8848 VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:20

Va imaginati cat de bucuros a fost acest copil pentru ca cineva a avut timp sa il asculte?

Au facut-o operatorii call centerului Asociatia Telefonul Copilului si dumneavoastra, telespectatorii nostri.

 

Din pacate, astfel de apeluri nu sunt singulare. Sute de copiii tanjesc dupa atentia parintilor carora ar vrea sa le imparataseasca bucuriile si tristetile pe care le traiesc zi de zi.

 

Acum, in preajma sarbatorilor de iarna, dorinta celor mici pare si mai puternica. Zilnic sute de copii din intreaga tara suna la numarul 116 111 doar ca sa auda o voca blanda si rabdatoare care sa-i asculte.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

De multe ori dorintele acestor copii ascund adevarate drame, pe care multi nici nu ni le putem imagina. Impreuna ii putem ajuta. Kanal D s-a alaturat si in acest an Campaniei un apel pierdut, O copilarie pierduta.

 

Impreuna ii putem ajuta pe cei mici. Un simplu SMS la numarul 8848, in valoare de 2 euro, poate face diferenta intre un ton ocupat si un raspuns de la primul apel. Cu sprijinul dumneavoastra le putem fi alaturi copiilor certati, batuti, abuzati sau exploati. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.