A inceput curatenia de sarbatori! Iata care sunt cele mai bune metode pentru spalatul geamurilor si improspatarea covoarelor VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:20

Acasa la nea Nicolae e forfota mare. Curtea e plina de frunze uscate care trebuie sa dispara rapid din batatura.

Odata incheiata treaba afaara, gospodarii se muta in casa. Covoarele trebuie scuturate cu simt de raspundere, asa ca e musai o mana zdravana de barbat. Cu chiu, cu vai covorul este scos, scuturat si apoi asezat pe bara. Vine acum si randul gospodinei.

Si in Maramures gospodinele s-au pus serios pe treaba. Una lustruieste faianta, alta geamurile si podelele pentru ca totul sa fie bec in ziua de Craciun.


Ce te faci atunci cand timpul nu-ti permite sa-ti cureti casa asa cum orice crestin o face? Ei bine, apelezi la o firma care sa faca toata treaba in locul tau. Si sa nu credeti ca sunt putini cei care fac acest lucru.

Vorba ceea unde-i unul nu-i putere unde-s 2 puterea creste, dar unde este o echipa, curatenia devine floare la ureche. Sigur-sigur, dar doar daca ai reusit sa-ti faci o programare din vreme, pentru ca zilele acestea slabe sanse sa mai gasesti o echipa care sa faca treaba in locul tau.