Oferta de Apocalipsa! Iata buncarul din Romania in care esti in siguranta la venirea sfarsitului lumii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:20

Frica unora de mult trambitata Apocalipsa le-a dat idei altora de a face bani.

Asa ca proprietarul unui buncar din padurea de la Paulesti s-a gandit ca acum ar fi momentul sa-l scoata la vanzare. Construit la 20 de metri sub pamant, buncarul are  45 de incaperi si toate utilitatile functionale.

Buncarul ii apartine unuii italian, iar in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial adapostea comandamentul aviatiei naziste, trupele nemtilor avand sarcina de a apara zona petrolifera a Prahovei.

Nemtii aveau la 20 de metri sub pamant tot ce le trebuia, iar proprietarul de astazi vinde constructia cu aceleasi utilitati.


Inainte de criza propietarul buncarului a vrut sa transforme constructia in club. De altfel a si tinut aici 2 petreceri cu DJ-i la 20 de metri sub pamant.

In cele din urma s-a retras din Romania iar acum vrea sa vanda buncarul mai ales ca, zice el, ar fi bun pentru cine vrea sa supravietuiasca Apocalipsei.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.